Login

kopenaccu dfgoijoews

Pubblicato da
kopenaccu dfgoijoews
il 03 gennaio 2018

Accu voor HP k1o4 Hoge kwaliteit

Accu voor HP k1o4

Eerder in deze maand, had Qualcomm onthulde de Snapdragon 845 mobiele platform via de Snapdragon tech Summit evenement. Tijdens dezelfde gebeurtenis, de Accu voor HP k1o4 altijd aangesloten pc's die worden aangedreven door Snapdragon 835 werden ook tentoongesteld. Deze apparaten zullen naar verwachting de markt raken door het eerste kwartaal van 2018. De HP Envy x2 heeft nu ontvangen goedkeuring van de Federal Communications Commission (FCC), die aangeeft dat de aankomst is in de buurt.

Op 15 december, de Accu voor HP k104 , dat is naar verluidt codenaam als TPN-Q198 had ontvangen FCC goedkeuring. Het apparaat heeft ook verworven certificering van GSM Global Certification Forum dat de talrijke netwerk bands die zullen worden ondersteund door de komende HP laptop onthult. Het apparaat dat wordt aangedreven door Snapdragon 835 dat kan duren voor maximaal 20 uur door het opladen van het een keer ten volle. Het zal in staat zijn om de volledige versie van Windows 10 S op arm architectuur draaien.

De dikte van de Accu voor HP ki04 is slechts 6,9 mm en het gewicht is 698 gram alleen. De SD 835 chip wordt ondersteund door 8 GB RAM en beschikt over een interne opslag van 256 GB. Het belooft Gigabit LTE-ervaring als het is uitgerust met Snapdragon X16 LTE-modem.

De Accu voor HP HSTNN-DB6L beschikt over een 12-inch Full HD-scherm dat wordt afgeschermd door Gorilla Glass 4. Afgezien van een gebruiksvriendelijk toetsenbord, is het ook uitgerust met een stylus. Het zal in staat zijn om meeslepende audio-ervaring te leveren als het zal worden met bang en Olufsen speakers. Andere kenmerken van het apparaat zijn USB-C-poort, SIM-kaartsleuf, 13-Megapixel achterzijde gemonteerde camera en een 3,5 mm audio-aansluiting.

De exacte release datum van de Accu voor HP HSTNN-DB6T is niet bekend, maar de zendingen zullen naar verwachting beginnen in het voorjaar. Recente rapporten hebben onthuld dat Snapdragon 845 powered laptops kan ook de markt raken door Q3 2018. Echter, geruchten suggereren voordat de lancering van SD845 gedreven altijd aangesloten pc's, Microsoft en Qualcomm zal de marktreactie te controleren door middel van de eerste generatie Snapdragon 835 notebooks.

Op 5 december, Microsoft werd vergezeld door Hewlett Packard (HP) en ASUS op de Qualcomm Snapdragon technologie Summit in Maui, Hawaii te onthullen "altijd verbonden pc's" Powered by arm-based processors. Windows-pc's draaien meestal op x86-processors van Intel en AMD.

In het voorjaar van 2018, Accu voor HP HSTNN-LB6S plannen voor het schip de Envy x2, die lijkt op eigen oppervlak van Microsoft Pro Portable. In plaats van Pack een Intel-chip, is het geschikt voor het uitvoeren van volledige Windows op Qualcomm Snapdragon 835 processor die op grote schaal gebruikt in mobiele telefoons. Het steunt ook de 4G LTE-geavanceerde norm voor hoge snelheids connectiviteit over draadloze netwerken, maar het kan tot 20 uren van het batterijleven of 700 uren in reservewijze leveren.

HP Envy x2 zal draaien Windows 10 S, de onderwijs-gerichte versie van het besturingssysteem dat alleen ondersteunt apps van de Microsoft Store (voorheen Windows Store). Gebruikers zullen in staat zijn om te upgraden naar Windows 10 Pro, maar dat is een onomkeerbaar proces. HP zal delen prijsstelling en mobiele Carrier ondersteuning als de release datum benaderingen.

Ondertussen, Asus is het klaarmaken van een 13,3-inch converteerbare laptop met 22 uur levensduur van de batterij, de NovaGo.

Met een Qualcomm X16 LTE-modem voor snelle data-overdracht, de Taiwanese PC maker beweert dat de NovaGo is de "world's First Gigabit LTE laptop."

De Flash-opslagsubsysteem, met maximaal 256GB universele flash-opslag 2,0 (UFS 2,0), kan de overdracht van gegevens met een snelheid van maximaal 1, 400Mbps, sneller dan de standaard ssd's, voor pittige toepassing prestaties en bestands operaties.

http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2018/01/03/accu-voor-hp-800009-241-superscherpe-prijzen-online/

http://www.mytokachi.jp/kopenaccu/entry/30

commenti

Per commentare ed interagire devi registrarti
politica editoriale note legali FAQ chi siamo pubblicizzati servizi

Copyright © 2013 EQUILIBRIARTE All Rights Reserved